FACE-TO-FACE: 6 forduló az edzéseken

Újabb forduló, újabb ütések.

RED BULL
Időmérő: VETTEL 2-4 WEBBER
Azért érdekes ez a statisztika. Webber, csendben, meghúzódva, de ha holnap győzelemmé konvertálja az első rajtpozíciót, a tabella élére állhat. Sokk, ugye?

MCLAREN
Időmérő: BUTTON 0-6 HAMILTON
Button csak süllyed és süllyed. Ez már a harmadik edzése, ahol nem jönnek össze a dolgok. Ma sem sikerült mindent jól beállítani. Hamilton idén szerintünk pszichológiailag győzött a csapaton belül. Akár csak Webber, lassan de biztosan. Szintén esélyes vasárnap után a tabella-vezetésre.

FERRARI
Időmérő: ALONSO 6-0 MASSA
Na, ez a hatodik nem volt már olyan kategorikus. Massának drukolunk, amennyit tett a csapatért, nem érdemelné meg, hogy kirúgják szezon közepén. De most sem volt jobb Alonsónál, de legalább elérte a Q3-at.

LOTUS:
Időmérő: RAIKKÖNEN 2-4 GROSJEAN
A vén róka küszködött, a fiatal francia sem volt tökéletes, de sokkal járt a finn pilóta előtt. Megérdemelt előrelépés, lássuk, a versenyen is tartja-e.

MERCEDES:

Időmérő: SCHUMACHER 3-3 ROSBERG
Bünti ide vagy oda, pályán a hétszeres világbajnok megverte fiatala csapattársát, ráadásul úgy, hogy azelőtt egy pillanatig sem volt előtte. Szakértők azt mondják, ma Schumacher azt mutatta meg, milyen Monte Carlo utcáin a tökéletes kört megfutni. Niki Lauda szerint a kör hibátlan volt.

SAUBER:
Időmérő: KOBAYASHI 3-3 PEREZ
Perez hamar megoldotta, hogy ma kikapjon, még a Q1-ben csókolózott a fallal, innen kezdve Kobayashinak nem volt nehéz a Q2-ben kiesni, de csapaton belül nyerni.

WILLIAMS:
Időmérő: MALDONADO 5-1 SENNA
Senna szénája nem áll jól. Maldonado ma megint elég kategorikusan megverte, Senna 14. helye egyáltalán nem meggyőző. Veszélyben lehet a helye is a csapatban.

FORCE INDIA:
Időmérő: DI RESTA 4-2 HÜLKENBERG
Hülkenberg egy tiszteletree méltó 11. helyet hozott be, holnap büntik miatt tizedikként indul. Di Resta csak 15. helyen volt, de a különbség tizedeken múlt.

TORO ROSSO:
Időmérő: RICCIARDO 5-1 VERGNE
Ricciardo szerzett megint egy pontot, 7 (hét) ezreden múlt a kettejük harca. Összességében irtó rosszul állnak.

CATERHAM:
Időmérő: KOVALAINEN 5-1 PETROV
Kategorikus, kilenc tizedes ütés Kovalainen javára. No comment.

MARUSSIA:
Időmérő: GLOCK 4-2 PIC
Tapasztalat vs. Fiatalság. A Tapasztalat javára. Glock.

HRT:
Időmérő: DE LA ROSA 6-0 KARTHIKEYAN
Ezúttal nemcsak csapattársát, de még Pic-et is megelőzte. Nem nagy durranás, de pont de la Rosának.

 


Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

A hozzászólások le vannak zárva.