PLETYÓ: Vettel meg a Ferrari

A Formula 1 arról híres, hogy a focival ellentétben a sportolók a szerződésüket végigvezetik, és nem igazán vannak szerződésközi kivásárlások.

Ezek tükrében kicsit furcsa, hogy hosszú ideje előzetes találgatások vannak arról, Vettel mikor igazol át a Ferrarihoz. Ezen a héten ismét előjöttek a pletykák, így már kezd viccesnek hangzani, amikor Vettelnek folyamatosan azt kell mondania, kitölti szerződéses idejét a Red Bullnál, hosszú távon el tudja képzelni együttműködését az oszrák csapattal, és valóban, a Ferrarinál is el tudja képzelni magát karrierje során. Mint minden más autóversenyő pilóta.

A találgatások egyébként arról szólnak, hogy Vettel 2014-re előszerződést írt alá, ugyanis akkor jár le szerződése mostani csapatával. A pletyókat az is táplálja, hogy mind Stefano Domenicali Ferrari-csapatfőnök, mint Luca di Montezemolo Ferrari-igazgató többször kifejtették már azon nézetüket, hogy Vettelben Ferrari-pilótát látnak.

Mindenesetre a pletyka csak hozzátesz a szokásos szezonközi pletykákhoz, amelyek náyr tájékán rendszeresen azt osztják, ki hova igazol a következő évadban.

A Red Bull 2013-as pilótafelállása egyébként már most végleges: Webber is, Vettel is folytatni fogják a jelenlegi világbajnok csapatnál. Webber most második, míg Vettel harmadik az egyéni összetett rangsorban, és mindkettőjüket komoly VB-esélyesnek tartják.


Tags: , , , , ,

A hozzászólások le vannak zárva.