Piros leplet (lapot?) a bikának (Toro Rosso)

Csapat: 10. hely (6 pont, -224)

Daniel Ricciardo: 18. hely (2 pont, -152)
Jean-Eric Vergne: 17. hely (4 pont, -150)

Olyan lassan mennek, hogy az teljesen elszomorító egy Red Bull másodcsapattól.

Bár mindig a Red Bull junior-csapata volt, előző években elő-előfordult, hogy éppen a juniorok teljesítettek jobban. Emlékezetes Sebastian Vettel első győzelme Monzában egy Toro Rossóban. Az volt az az év, amikor a junior csapat a Red Bull előtt végzett összetettben.

Az idei év nem lesz az. Hogy a csapat, a fejlesztés, vagy a pilóták a hibásak ezért, nem tudjul eldönteni. De elméletelig két Red Bull-nevelt tehetségről van szó, akik azelőtt már alacsonyabb szinten bizonyítottak.

Azt tudni kell, a Formula 1 szabályzata határozottan tiltja a csapatok közötti együttműködést, így a Toro Rosso nem kaphat segítséget a Red Bulltól.

Ami a szezon hátramaradt részére való kitekintést illeti, ilyen nincs is. Néhány pontot szerezni még, ez lehet a célkitűzés. És elkerülni azt, hogy a Caterham véletlenül utolérje őket. De ez még úgy tűnik, messze van, időmérőben számolva sokszor több mint egy másodperc.

FACE TO FACE

Időmérő: RICCIARDO 8-1 VERGNE
Verseny: RICCIARDO 6-4 VERGNE
A csapaton belüli egyensúly egyértelműen Daniel Ricciardo irányába mutat, bár pontokban ez olyannyira nem látszik, hogy Vergne vezet, ugyanis az egyedüli alkalom, mikor a francia jobb volt, az 4 ponttal járt. Lehet ez dönti majd el, ki marad a csapatban jövőre, és ki megy. Bár tavaly Algersuari és Buemi is ezt gondolták, aztán mindkettőjüknek az ajtót mutatták.

Hátra arc (HRT)

May the Force be with you (Force India)

Hogyan frusztráld magad bajnokságvezetőként (Red Bull)

Sauber-reneszánsz (Sauber)

Hol vagy, középmezőny? (Caterham)

Piros leplet (lapot?) a bikának (Toro Rosso)

Nyílegyenesen a dobogóra, így menthető a szezon (Mercedes)

Felemás, formálható még (McLaren)

Semmi (Marussia)

Az örök remény és ígéret tere (Lotus)

Langyos (Williams)

Majdnem csúcs (Ferrari)


Tags: , ,

A hozzászólások le vannak zárva.