Kérem szíveskedjenek beszállni, az ajtók záródnak (top csapatok szabad helyei 2013-ra)

A Belga és Olasz Nagydíj körül számos pletyó terjeng, amelyeket csak szítja, hogy a mezőny jelenlegi legjobb csapatainál még nem kelt el az összes szabad hely a következő idényre.

Amit tudunk: Vettel és Webber lesznek a Red Bull pilótái. Nico Rosberg folytatja a Mercedesnél. Jenson Button továbbra is szerződéses viszonyban van a McLarennel. Fernando Alonso helye a Ferrarinál teljesen biztos, még sok éven át (a spanyol nemrég azt nyilatozta, karrierje során már csak a Ferrarinál fog versenyezni). Kimi Raikkönen is folytatja a Lotusnál.

Amit nem tudunk: Hamilton marad-e a Mercedesnél. Schumacher marad-e egyáltalán a Forma1-ben, Massát kirúgják-e végre vagy nem, Grosjean még hányszor húzza fel a Lotusosokat és Robert Kubica hány ujját mozgatja a raliautóban a hétvégén.

Amiket hallottunk: Hamilton majdnem tuti a Mercedeshez megy. Twitterel, mikor nem kellene, mind azt hajtja, ő csak odamegy, ahol nyer, meg ilyenek. Schumacher visszavonul, Ecclestone mintha elkotyogta volna magát erről. De nem is lép le, hanem átigazol a Ferrarihoz egy kicsit. Grosjean reménykedik, reménykedik. Massa szerint pedig nála jobb nincs most a piacon, ebből finoman arra lehet következtetni, hogy

Amit sejtünk: Hamilton nem megy sehova. Senkinek nem érdeke. Schumacherről tényleg nem tudjuk eldönteni, marad-e még egy szezont. 51%, hogy igen. Perez átmegy a Ferrarihoz, Massa szia. A Sauber-hellyel is lesz valami, dehát nem tudjuk, hogy mi. Grosjean marad, Kubicát még nem fogjuk jövőre látni az F1-ben.

Mindenesetre míg egy-két döntés nyilvánosan is nem születik meg, a pletykák sorozata folytatódni fog. Talán a következő, szingapúri hétvégéig bizonyos dolgokat már tisztábban fogunk látni.

 


Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

A hozzászólások le vannak zárva.