Face to Face: időmérő, 14. forduló

RED BULL
Időmérő: VETTEL 7-7 WEBBER
3-7. hely. nem is merült fel a kérdés, ki fogja ezt bezsebelni. Vettel minden szabadedzésen, és az időmérő minden etapjában jobb volt. Vettel inkább azért kell üsse a fejét, mert Hamiltonnal szemben sem kellett volna veszítsen.

MCLAREN
Időmérő: BUTTON 2-12 HAMILTON
1-4. hely. Bár összességében a teljes csapat jól teljesít, Button is az élbolyban van folyamatosan, mégis Hamilton mutatkozott igazán klasszisnak. Button végül negyedik lett, de mégis panaszkodik az autója egy körös teljesítményére. Szóval ez a forduló minden szempontból a Hamiltoné.

FERRARI
Időmérő: ALONSO 13-1 MASSA
5.13. hely. Massa a Q2-ben elvérzett. Az egész Ferrari szenved kicsit Szingapúrban, de ez Alonsónál egy ötödik, Massánál egy tizenharmadik helyet jelent. Ez a különbség.

LOTUS:
Időmérő: RAIKKÖNEN 6-8 GROSJEAN
8-12. hely. A fiatalság ismét felülkerekedett. Grosjean mérföldekkel volt jobb, mint Raikkönen, a helyekben mért eltérés kisebb, mint amit a realitás mutatott.

MERCEDES:
Időmérő: SCHUMACHER 8-6 ROSBERG
9-1. Bár nagyon kevéssel, de Schumacher ismét megverte Rosberget, és legalábbis edzéseken két fordulós előnyt vesz fel.

SAUBER:
Időmérő: KOBAYASHI 8-6 PEREZ
14-18. Ezúttal Kobayashi vérzett el még a Q1-ben. Perez hajszálnyival jobb volt, inkább a Sauber összteljesítménye az, ami a svájci csapatnak aggasztó.

WILLIAMS:
Időmérő: MALDONADO 12-2 SENNA
2-17. hely. Maldonado mindenkit meglepett, míg Senna egy téves mozdulattal odaverte autóját még a Q2-ben. A venezuelai viszont összeszedte magát egy körre, és jobbnál jobb teljesítményt nyújtva az edzések során végül amikor kellett, akkor nyomott oda egy váratlan kört, ezzel még Sebastian Vettelt is megverve.

FORCE INDIA:
Időmérő: DI RESTA 8-6 HÜLKENBERG
6-11. hely: Hülkenberg szerint a Force Indiában benne volt, hogy ő is a Q3-ba jusson. Végül hajszálnyi különbséggel esett ki 11. helyen. Di Resta benn maradt, és a Q3-ban további helyeket szerzett, így a mai kör egyértelműen a skóté.

TORO ROSSO:
Időmérő: RICCIARDO 11-3 VERGNE
15-16. hely. Egy újabb szürke teljesítmény a fiatal Red Bull csapat részéről. A belső harcban is többnyire a statisztikák igazolódtak, Ricciardo mintegy 1,3 tizeddel verve meg Vergnét.

CATERHAM:
Időmérő: KOVALAINEN 11-3 PETROV
19-20. hely: ezúttal Petrov összehozta a jó egy kört, és megverte csapattársát, nem is kevéssel, három tizeddel.

MARUSSIA:
Időmérő: GLOCK 9-5 PIC
21-22. hely: csak a megszokott, semmilyen meglepetéssel és fűszerezéssel.

HRT:
Időmérő: DE LA ROSA 12-2 KARTHIKEYAN
23-24. hely: az idei szezonban másodszor sikerült az indiainak megvernie sokkal tapasztaltabb csapattársát. Lehet, hogy egy kis moráljavító eredmény egy egyébként katasztrófális szezonban.

 


Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

A hozzászólások le vannak zárva.