Face to Face: időmérő, 18. forduló

RED BULL
Időmérő:  VETTEL 9-9 WEBBER
Némi meglepetésre az ausztrált rávert csapattársára. És teljesen érdekes, hogy ebben a szezonban időmérőben a két csapattárs eddig teljesen egyformán teljesített. Az az igazság, hogy Vettelnek nagyon gönröngyös hétvégéje van, ráadásul a levezető körön is le kellett álljon. Webber talán megért arra, hogy jobban végezzen mint csapattársa.

MCLAREN
Időmérő: BUTTON 3-15 HAMILTON
Hamilton tarol ezen a hétvégén. Viszont meglepő, mekkora eltérés volt a két csapattárs között. Jóval fél másodpercnél több. Button küszködni látszik, míg Hamilton egyszerűen zseniális ezen a hétvégén. Összességében is időmérőn Hamilton sokkal jobb idén mint csapattársa.

FERRARI
Időmérő: ALONSO 17-1 MASSA
Összességében nem volt egy körön gyors a Ferrari. Csapaton belül csak a szokásos történt. Massa két hellyel indul Alonso mögött.

LOTUS:
Időmérő: RAIKKÖNEN 9-9 GROSJEAN
Ezt most Raikkönen összehozta, pedig a hétvége során nem volt egyértelmű, ki a jobb a két csapattárs közül. Grosjean a legvégén rontott el valamit, ugyanis csak tizedik lett, pedig a Q1-ben és Q2-ben végig egyenrangú volt csapattársával. Raikkönen ötödik helye azonban jó kezdet a holnap versenyen úgy, hogy a mezőny azért eléggé fel van rázva.

MERCEDES:
Időmérő: SCHUMACHER 9-9 ROSBERG
Rosberg egy brilliáns Q1, majd brilliáns Q2 kört hozott össze, így mindiug továbbjutva. A harmadik etapban már az elején megfutotta gyors körét, és a nyolcadik hely talán sokkal jobb, mint amire számítottak. Schumacher ezzel szemben a Q2-ben elsüllyedt, csak 14. helyről indul. Schumacher visszavonuló pályán van, szezon végén teljesen kiszáll, Rosberg viszont szinten tartja a német csapatot. Bér most 9-9 az eredmény, szerintünk a végén Rosberg 11-9-re vog nyerni.

SAUBER:
Időmérő: KOBAYASHI 9-9 PEREZ
A Sauber összességében szenved az arab pályán. Csapaton belül Perez kerekedett felül, de ezen felül semmi érdekes.

WILLIAMS:
Időmérő: MALDONADO 16-2 SENNA
Maldonado zseniális volt, a negyedik helye a semmiből jött össze. Viszont már nem is kérdés, ki szokott jobb edzésen lenni, Maldonado talán ennek köszönhetően (és a venezuelai pénznek is) tarthatja meg jövőre is helyét a Williamsnél.

FORCE INDIA:
Időmérő:  DI RESTA 8-10 HÜLKENBERG
Bár ezúttal a Force India összességében nem remekel, Hülkenberg továbbra is jobb csapattársánál. Hülkenberg a Sauber felé veszi útját jövőre. Most éppen hogy lemaradt a Q3-ról, de Di Resáthoz képest még így is jobban teljesített.

TORO ROSSO:
Időmérő: RICCIARDO 15-3 VERGNE
Ezt a forgatókönyvet láttuk már: Ricciardo jobb, Vergne a Q1-ben kiesik.

CATERHAM:
Időmérő: KOVALAINEN13-5 PETROV
Két tizeden múlt, de a Kovalainen pontja. A Caterham összességében nem fejlődött, ráadásul Pic a két Caterham-pilóta közé került.

MARUSSIA:
Időmérő: GLOCK 10-8 PIC
Pic nemcsak Glockot, de még Petrovot is túlteljesítette. A csapaton belül továbbra is Glock a jobb, de Picnek talán sikerül a szezon végére egy 10-10-et összehoznia.

HRT:
Időmérő: DE LA ROSA 16-2 KARTHIKEYAN
Ezúttal a spanyol hat tizeddel volt jobb indiai csapattársánál.


Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

A hozzászólások le vannak zárva.