BUTTON

Vagy nyer még egyszer, vagy nem. Alain Prostra néz fel, és annyira is kíméli az autót egy versenyben, mint ahogy a francia világbajnok tette. Néha talán túlságosan is. Így aztán meg lehet lepődni azon, mikor végre felteker minden gombot az autóján, és játszi könnyedséggel épít le sokmásodperces különbségeket. Általában a verseny végén.

Karrierje a peches csapatválasztások sorozata volt, aztán 1 dolláron múlt (többek között), hogy maradhatott a száguldó világban, mikor Ross Brawn úgy döntütt, nem hagyja kárba veszno egy éves fejlesztési munkáját, csak azért, mert a Honda gazdasági okokból lemond a Formula 1-ről. Ezért az összegért megvette a teljes csapatot, megcsinálta a Brawn-Mercedest, szezon előtt egyet-kettőt tesztelt, megdumálta a pilótákat, és onnan kezdve Button sorozatban nyert, és jól kenterbe verte a mezőnyt. Button a szezon végéncsak  ötödik helyekkel nyert vb-t, dehát na. Fő ellenfele csapattársa maradt.

Abból az évből leginkább a patyolatfehér autó maradt meg, amelyre még annyi idő sem volt, hogy reklámot szerezzenek. Button az álomév után ugyanannyira jó érzékkel tudott váltani és átigazolni a McLarenhez.


A hozzászólások le vannak zárva.