PLETYÓ: Hamilton elhagyja a McLaren-t, lehet, hogy még a szezon ideje alatt

A mosoly nem az eddigi tökéletes szezonnak szól, bár a 10 pont elmaradás az összesítettben vezető Fernando Alonsóhoz képest csöppség. Talán éppen a vegyes érzelmű szezon tette lehetővé az újabb bizsu megjelenését a pletykagenerátorok részéről. Brit lapok, amelyeket aztán francia újságírók idéznek, már azt osztják és szorozzák, Hamilton a monacói futam után megmondta a csapatnak, ha nem javul az autó, akár még a szezon ideje alatt faképnél hagyhatja a Formula 1 csapatot. Sőt, a McLaren előrehaladott tárgyalásokban van már Paul di Restával, akinek éppen Anthony Hamilton, Lewis édesapja a menedzsere. Az apa és fia amúgy nem igazán van beszélőviszonyban, bár a Lewis Hamilton F1 karrierjének elejét még az apa menedzselte. Nem tudjuk pontosan, bár volt cikkezés róla. Mintha Reneé Scherzinger és Anthony Hamilton között lettek vola súrlódások.

Ha Hamilton 2012-es idény utáni karrierjét tekintjük, persze elképzelhető, hogy egy adott pillanatban akár csapatot is vált. 5-6 év magas szintű versenyzés még simán a brit világbajnok lábaiban van, így elképzelhető egy stratégiai váltás. Schumacher karrierjében is volt ilyen, Ayrton Senna is többször váltott, nincs új a nap alatt.

Azt viszont igen elképzelhetetlennek tartjuk, hogy Lewis Hamilton magától távozzon a szezon közepén a McLaren Mercedestől. Egyrészt szerződése van, másrészt mások véleménye szerint a brit nagyon jól érzi magát annál a csapatnál, amely világbajnokot csinált belőle. Az idei szezonról pedig egyre több vélemény állítja, hogy az egyéni világbajnokságban Fernando Alonso és Lewis Hamilton lesznek a végére a fő esélyesek.

 


Tags: , , , , ,

A hozzászólások le vannak zárva.