ITT AZ UJJAM: csapatokon belül gyűlt meg egyeseknek a baja

Mind a Ferrarinál, mind a Red Bullnál világbajnoki idegeskedésre adtak okot a “másodpilóták”.

Fernando Alonso akkor szorult be Felipe Massa mögé, amikor a második etap első perceiben mindenki átmeneti gumikkal hajtott pályára, és az időjárási viszonyok folyamatosan romlottak. Massa Alonso előtt autózott, majd a 8-as kanyarban kicsúszott, összeszedte magát, vissszakanyarodott Alonso elé, aki szinte nekiment.

Hogy feldobjuk a hangulatot, itt egy régebbi kis Alonso-Massa zörrenés. Mi annak idején nagyon jól mókáztunk :-)

Sebastian Vettel is beragadt Mark Webber mögé, mikor egy gyors körön utolérte őt, ez utóbbi pedig éppen akkor készült gyors kört kezdeni.

Sebastian Vettel utólag tagadta, hogy ideges lett volna Mark Webberre. Azonban élőben is, visszajátszásokon is látszott, hogy a német igencsak bedühödött Mark Webberre, amikor az egy gyors kör utolsó két kanyarjában feltartotta. Vettel abban a körben még így is leggyorsabb lett, de végül nem az a köre maradt a legjobb mért ideje. Valószínűleg Vettel ezért tagad.

Egy harmadik idegeskedést Sergio Perez produkált még a Q1 végén, amikor mind Fernando Alonso-t, mind Kimi Raikkönen-t feltartotta. “You have to inform Charlie”, mondta rádióban Alonso, a versenyigazgató Charlie Whiting-ra utalva. Ezzel már szinte borítékolta is Sergio Perez büntetését, a visszajátszáson tényleg látszott, Perez nem jól helyezkedett egy levezető köré. Így most 12. helyett 17. helyrpl rajtol.

Itt egy kicsit vicces rádiózás szintén Hockenheimből, még 2010-ből.

http://www.youtube.com/watch?v=–WHg4Q2Xrs


Tags: , , , , , , ,

A hozzászólások le vannak zárva.